


Kinako 50cl
Jag älskar smaken Kinako som vi i familjen blev inspirerade av vid ett besök i Osaka, Japans matmecka. Kinako är ett finmalt sojabönsmjöl som ofta används som topping i Japanska efterrätter. Min Kinako är en vaniljglass där du även hittar en rippling av rostade vita sesamfrön som jag mortlat i en kolasås jag kokat från grunden. Inte nog av att jag älskar smaken, en jury på SM i mathantverk gav smaken silvermedalj 2023.
Jag älskar smaken Kinako som vi i familjen blev inspirerade av vid ett besök i Osaka, Japans matmecka. Kinako är ett finmalt sojabönsmjöl som ofta används som topping i Japanska efterrätter. Min Kinako är en vaniljglass där du även hittar en rippling av rostade vita sesamfrön som jag mortlat i en kolasås jag kokat från grunden. Inte nog av att jag älskar smaken, en jury på SM i mathantverk gav smaken silvermedalj 2023.
Jag älskar smaken Kinako som vi i familjen blev inspirerade av vid ett besök i Osaka, Japans matmecka. Kinako är ett finmalt sojabönsmjöl som ofta används som topping i Japanska efterrätter. Min Kinako är en vaniljglass där du även hittar en rippling av rostade vita sesamfrön som jag mortlat i en kolasås jag kokat från grunden. Inte nog av att jag älskar smaken, en jury på SM i mathantverk gav smaken silvermedalj 2023.
Ingredienser: Mjölk, socker, grädde, äggulor, skummjölkspulver, vaniljstång, fruktkärnmjöl (konsistensmedel), sojabönsmjöl 0,2 %. sesamsirap 3 %: sirap, grädde, socker, vita sesamfrön.